Apple Watch už majú aj prvú hru

Ide o jednoduchú slovnú hru, kde má hráč uhádnuť slovo týkajúce sa zadanej témy.

Už je to pár týždňov čo spoločnosť Apple hľadala beta testerov pre túto hru. Hra dostala názov Letterpad a určite nebude prístupná dovtedy, kým neprídu na trh hodinky Apple Watch naplánované na marec tohto roka. Je jasné, že Apple sa bude snažiť spropagovať tento (ne)potrebný kúsok hardvéru a uspieť s ním na trhu. Nechce aby záujem o Apple Watch dopadol napríklad tak, ako  Google Glass či Fire Phone od Amazonu.

Pri Apple Watch sa zrejme nestane, aby ľudia čakali pred obchodmi na oficiálny predaj ako pri iPhone 6. Hra Letterpad ponúkne užívateľovi 200 rôznych tém, ku ktorým bude musieť zložiť správne slovo z predložených deviatich písmen. Hra zatiaľ nie je dokončená a bude zverejnená zrejme krátko po príchode Apple Watch. Letterpad umožní vytvárať aj svoje vlastné témy a kľúčové slová k nim. Užívateľ môže nové témy následne zdieľať s inými užívateľmi.

Na Apple Watch nemôžme pravdepodobne očakávať žiadne náročnejšie hry, hlavne vďaka malému displeju a slabému hardvéru. Možno si ešte pamätáte ako Corbin Davenport dokázal oživiť Windows 95 na smart hodinkách od Samsungu. Kreatívni užívatelia možno prídu s niečím podobným aj na Apple Watch.

Zdroj: toucharcade.com

Komentáre (5)
MQ
Vyborne, to "musim mat"! ;-) . Takze si zahram jednu hru a po 20 minutach hrania mi hodinky kompletne zdochnu, pretoze hra kompletne vymlati baterku. Zvlast ked sa vcera vsade pretriasala uz aj tak mizerna vydrz toho "zazraku" (cca 4 hod. realneho pouzivania?!). . V pripade, ze budem hrat doobeda, tak po zvysok dna budem mat na ruke nepotrebny kus HW, ktory nebude sluzit k nicomu. Dokonca sa s nim nebudem moct ani pochvalit, pretoze bude nefunkcny. No a chvalit sa s niecim nefunkcnym, asi nie je to prave orechove, alebo prave jablckove? . Takze nepotrebny kus sw mi urobi z nepotrebneho kusu hw uplne .... (trus) este ovela skor, ako je bezne. . POZOR! Nemylit si moju kritiku vydrze s neschopnostou pochopit vyhody smart hodiniek ako takych. Myslim si, ze maju vyuzitie. Ci uz notifikacie o prichodzich/zmeskanych hovoroch (kto vola, kto volal), odmietnutie hovoru/presmerovanie do odkazovky (nie jeho prijatie, to vykonam mobilom), prichodzie SMS (od koho a pripadne aj ich precitanie), nove maily (od koho a ich hlavicky), upozornenie na pripomienky, udalosti, casovac, udalosti kalendara a pod. . Co ale nepovazujem za funkciu smart hodiniek, hoci sa to mnohi vyrobcovia snazia nanucovat a ohurovat tym ludi, je telefonovanie s hodinkami, fotenie, hry, pisanie sprav, sledovanie asocialnych sieti a udalosti na nich. . Bez realnej vydrze aspon 12 hodin su podla mna zatial zbytocne. Realnou vydrzou myslim MINIMALNE 16 hodin zobrazovania hodin (ziadne klamanie vypinanim displeja a jeho zapinanim len ked sa nan pozeram) a popri tom samozrejme vsetky "normalne" smart funcie. Bez vydrze nemaju take hodinky ziadny zmysel. Od ziadneho vyrobcu, aby si niekto nemyslel, ze si chcem obtriet usta len o chudacika apple.
ZdenoTO
Veľmi pekne napísané - kým výrobcov bude zaujímať výdrž batérie až na Xtom mieste, tak si to môžu strčiť za klobúk.
jojo...
Mam LG G Watch R a po celom dni zapnuteho displeja (maju amoled displej svieti neustale), neustaleho predvadzania displeja, (pretoze kazdy sa chce pozriet, co tie hodinky dokazu) a citania notifikacii, RSS, ovladania Spotify, atd atd, mi teraz vecer o 23:30 (idu od 6:20) ostalo 57% baterky. Moj syn na nich hral hru Minions asi 40 minut. Mam zapnuty gyro efekt na watchface, neustale pocitaju moje kroky... Takze vydrz baterie je tymto vyriesena, nie? Nechodim spavat s hodinkami na ruke, preto nemam problem ich nechat nabijat v docku cez noc. Taktiez komunikacia s telefonom a neustale zapnuty Bluetooth v nom nijako neovplyvnila spotrebu baterie. Takze predsudky ohladne vydrze v tomto pripade naozaj niesu na mieste. Treba cerpat zo skusenosti a nie z klebiet ludi, ktori taketo zariadenia ani nedrzali v ruke. Hodinky po dvoch dnoch bez nabijania vecer mali stale 25% kapacity... Staci? :)
MQ
Staci? Ano aj nie. Pisal si o tvojich konkretnych hodinkach a nemam dovod ti neverit. Som rad, ze si prispel konkretnymi skusenostami. . Rozoberali sme vydrz smart hodiniek ako takych a tam asi uznas, ze drviva vacsina je s vydrzou na mizernej urovni. O vydrzi applackeho zazraku som nepisal z pohladu klebiet, ale na zaklade testu, ktory urobila niektora zahranicna redakcia a vyslo to akurat den pred vydanim tohto clanku. (odtial viem aj to, ze ten ich zazrak vypina displej, ked sa na ne nepozeras) Takze kritika sadla ako rit na serbel. Takze tak... ;-)
jojo...
Ano to mas pravdu, vacsina takychto zariadeni ma velmi malu vydrz. Ale prichadzaju dalsie generacie, ktore tento problem celkom elegantne vyriesili... Ale neviem si predstavit majitelov iPhonov, ktori aj tak maju dost velky problem s bateriou, ako budu riesit problem s vybijanim pri zapnutom Bluetooth. :)
Pridať nový komentár
TOPlist