Xiaomi Arch s dvojicou zahnutých okrajov možno prekoná Galaxy Note Edge

 
Určite si spomínate na smartfón Galaxy Note Edge so zahnutým displejom na boku, ktorý Samsung uviedol tento rok. Čo tak rovno 2 takéto ohnuté kraje? Xiaomi Arch sa možno o to pokúsi.

Výrobca zatiaľ nič oficiálne nepotvrdil no šepká sa, že smartfón Arch ponesie displej so zahnutými okrajmi, na ktorých sa budú zobrazovať notifikácie a ovládacie prvky.  Jedna strana bude môcť dokonca zobrazovať "živý" tok informácii napríklad v podobe hodnôt akcií či výsledkov športových podujatí.
 
 
Všetko čo však zatiaľ máme je iba plagát opisujúci toto zariadenie a nie je vôbec isté, že sa prístroj dostane do predaja. Celá myšlienka zostane možno len vo forme konceptu. Zaujímavé by tiež bolo sledovať ako Xiaomi vyrieši ovládanie nakoľko držať takýto smartfón bez toho aby ste sa rukami nedotýkali jedného z okrajov je asi nemožné. Pri manipulovaní s telefónom by tak tento zohnutý bok mal byť blokovaný proti nechcenému stlačeniu.
 
Zdroj: phonearena
 
Komentáre (2)
Bird
úplná zbytočnosť toto :D radšej nech zapracujú na oficiálnej distribúcii do EU. Čínsky eshop a ročná záruka, to nie je bohviečo..
brandy
Vymášľajú sprostosti len aby sa vyrovnali konkurencii. Čo na tom, že je to úplná blbosť tie zahnuté okraje. To, že Xiaomi Mi2S ide na prastarom Androide 4.1 a nevedia do dnes vydať oficiálnu verziu 4.4 ich netrápi.
Pridať nový komentár
TOPlist