Najlepšie phablety roku 2014, je medzi nimi aj ten váš?

Pozrite si, ktoré phablety si zaslúžia pozornosť a predstavujú to najlepšie, čo môžeme na trhu aktuálne nájsť.

„Phablet“ je slovo, ktoré sme pred niekoľkými rokmi ani nepoznali. Dnes predstavuje toto zariadenie kombináciu smartfónu a tabletu a prináša z oboch len to najlepšie.

Sú dostatočne malé na to, aby sa dali nosiť v bežnom vrecku, ale na druhej strane dostatočne veľké na to, aby sme dokázali plne využiť aplikácie, hry a ostatné média.

Ľudia začali byť čoraz viac otvorení myšlienke vyskúšať tieto extra veľké smartfóny. To je dôvod, prečo je trh s phabletmi na vzostupe a odhaduje sa, že tento trend bude v najbližších rokoch pokračovať. A tí, ktorí už phablet používajú, sa určite nevrátia naspäť k smartfónu.

Samsung Galaxy Note 4

V časoch, keď spoločnosť uviedla na trh kategóriu phabletov, určite ešte netušila, že štvrtá generácia Galaxy Note si získa prívlastok najlepšia. Portál Phonearena uviedol, že lepší phablet ako Samsung Galaxy Note 4 určite nenájdete. Ponúka nádhernú obrazovku, vynikajúci výkon a fotoaparát s rozlíšením 16 megapixlov sa pokojne môže zaradiť medzi to najlepšie na trhu. Nehovoriac o tom, že vyzerá atraktívne vďaka sofistikovanému kovovému lemu, ktorý obopína celý telefón. Netreba zabudnúť ani na čítačku odtlačkov prstov, či merač srdcovej frekvencie. Čo viac si tak užívateľ môže priať?

Google Nexus 6

Nexus 6 má čo ponúknuť. Od QHD AMOLED displeja až po ultra rýchly procesor a 13 Mpix fotoaparát s optickou stabilizáciou. O výkon vôbec nie je núdza. Google Nexus 6 už využíva najnovšiu platformu Android 5.0. Nie je to však jediná vec, ktorou upútal pozornosť. Keď zoberieme do úvahy veľkú životnosť batérie, nemôže z toho vzísť nič zlého.

Huawei Ascend Mate 7

Ste prekvapení, že na zozname najlepších phabletov sa ocitol aj Huawei Ascend Mate 7? Huawei ponúka štýlový kúsok z kovových materiálov so 6-palcovým displejom vysokej kvality. Nechýba ani osemjadrový procesor, najnovší Android či slušný fotoaparát. Bonusom je tiež čítačka odtlačkov prstov.

Huawei Ascend Mate 7 je maratónec s dlhou výdržou batérie. V tejto kategórii porazil aj Galaxy Note 4.

Huawei dokázal, že je schopný produkovať vysoko kvalitné mobilné telefóny a bude teda zaujímavé sledovať, čím nás čínska spoločnosť nabudúce prekvapí.

Zdroj: Phonearena

Komentáre (3)
Ethos
Áno moj je Najlepsi Huawei Ascend Mate 7
Dežko
A môj One plus
hakim
Oneplus one
Pridať nový komentár
TOPlist