BlackBerry sa bude podieľať na samodeštrukčnom smartfóne

 
Boeing už finišuje s uvedením bezpečného smartfónu Black. Svoje skúsenosti so zabezpečením prinesie aj BlackBerry.

O smartfóne Boeing Black dnes možno počujete po prvýkrát. Áno, na svedomí ho má známa spoločnosť vyrábajúca lietadlá. Okrem lietadiel však táto spoločnosť pracuje už od roku 2012 na super bezpečnom smartfóne Boeing Black. Po 2 rokoch by sme konečne čoskoro mali zbadať reálny produkt.
 
 
Skôr ako sa tak stane sme sa však dozvedeli, že ruku k dielu priloží aj spoločnosť BlackBerry. Potvrdil to priamo CEO spoločnosti John Chen, ktorý povedal, že spoločnosť poskytne bezpečné mobilné riešenie pre Boeing Android zariadenia využívajúce ich BES 12 platformu. Viac Chen prezradiť nemôže.
 
O smartfóne sa zatiaľ iba vie, že bude využívať operačný systém Android, pojme 2 SIM karty naraz a bude schopný pripojiť sa k viacerým mobilným sieťam, satelitom a biometrickým senzorom. Zariadenie bude dokonca schopné samodeštrukcie pri neoprávnenej manipulácii.
 
Ak sa vám Boeing Black pozdáva sklameme vás. Prístroj by sa totiž nemal dostať do predaja pre bežných užívateľov a bude k dispozícii iba pre vládne agentúry a ich dodávateľov aby bola zaistená bezpečná hlasová komunikácia.
 
Zdroj: phonearena
 
Pridať nový komentár
TOPlist