Oculus a cvičenie idú dohromady

Ak spojíte športovú aplikáciu s virtuálnou realitou, vznikne zaujímavý produkt.

Virutálna realita sa dostáva čoraz viac do povedomia vývojárov, ktorí hľadajú možnosti jej uplatnenia. Oculus a ďalší vývojári technológií umožňujúcich vstúpiť do virtuálneho sveta sa snažia preniknúť na trh. Najnovšie im v tom pomáha tím zo spoločnosti Runtastic. Skĺbenie Oculus a tejto mobilnej aplikácie umožňuje spríjemniť si domáce cvičenie a mať prehľad o zaznamenávaných údajoch.

Samozrejme neexistuje nič čo by dokonale nahradilo prírodu a aktívny pohyb na čerstvom vzduchu. No ak nemáte možnosť vyraziť si von, stačí nasadiť na hlavu Oculus, otvoriť okno pre čerstvý vzduch a môžte začať. Tak si to presne predstavuje aj Runtastic, ktorá je v počiatočnom vývoji tejto nadstavby. Oculus vás môže preniesť do akéhokoľvek prostredia a vytvorí vám osobného trénera podľa ktorého môžte cvičiť.

Uvedenie virtuálnych technológií do cvičebných plánov bolo len otázkou času. Neznámou aj tak ostáva či bude o túto technológiu aj záujem. Predsa každý kto aktívne cvičí, vie čo má cvičiť a má svoj zaužívaný spôsob. Kedy na trh príde Runtastic spolu s Oculus je nateraz neznáme tak ako aj cena.

Zdroj: techspot.com

Pridať nový komentár
TOPlist