Call of Duty: Advanced Warfare (trailer)

Už o pár týždňov sa dočkáme ďalšieho pokračovania Call of Duty.

V Sobotu vydal Activision oficiálny trailer k ďalšiemu pokračovaniu CoD. Nadväzovali tomu aj minimálne požiadavky na hardvér. Ak trošku porovnáme požiadavky minuloročného dielu Ghosts tak nenájdeme žiadne zásadné rozdiely. Trochu k počudovaniu na to, že Advanced Warfare je postavený na novom engine a celkovo lepšej grafike. Narástli akurát tak požiadavky na úložný priestor o 15 GB a lepší CPU čo je v podstate nič.

Ak si však chcete zahrať vo vysokých detailoch budete potrebovať lepšiu grafiku, CPU a možno viac RAM. V zásade však nepôjde o nič neočakávané a hardvérovo náročné. Zatiaľ nie sú známe detaily o doporučenej konfigurácii. Ak by ste chceli hru o deň skôr ako oficiálne vyjde, máte smolu pretože na adrese http://www.callofduty.com/advancedwarfare/buy nie je na výber Slovensko. Deň skôr či neskôr ale aj tak nič nerieši. Hra bude dosupná na platformy PC, Xbox One, Xbox 360 a PlayStation 3 a 4. Deň vydania je 4.11.2014.

Zdroj: callofduty.com

Komentáre (4)
sg007
To v dnesnej dobe este niekto riesi minimalne poziadavky? Ked relativne dobry pc sa da poskladat za relativne lacno :)) Co sa tyka cod.. ked to bude podobne ako ghost.. odpad. Vsetky cod sa nejak dali prekusnut ale ghost to uz bolo moc. Ano ano neni to nejaka superrealisticka hra ale strielacka na odreagovanie je to dobra (y)
Andreww
Cod je v srackach a to uz od MW1. Pamatam si ako som skakal v izbe ked mi to prvy krat doniesol kamarat uz vtedy na USB a hral cely vikend. Atmosfera ruska, postavy, dej, misia so sniperom, nasledne som kupil original a mastil multak. Bohuzial, teraz som starsi a vnimam to z uplne ineho hladiska. Mozno keby stale mam 15 tak by ma to bavilo ale dneska je to len cisto o marketingu a IW sa akurat vysere na to co by hraci radi videli ako vysledny vyrobok . Vraj dalsia seria (2015) ma mat nieco spolocne s 2. s.v. tak uz by sa mohli konecne schopit a uvedomit si ze je to len o stlacani W a left clicku .
passco
To su nenažraný zdierači.. Stačí si pozrieť ked sú zlavy na steam aby dali väčšiu zlavu na COD nehrozí. Dufam ze im ten odpad ludia prestanú kupovať a ich to položí na lopatky
passco
To este niekto hrava tuto telenovelu? :D
Pridať nový komentár
TOPlist