Halo: The Master Chief Colleciton dostupná na preobjednanie

 
Obsahovo najväčšia Halo hra, The Master Chief Collection, je vo fáze "Gold" čo znamená, že bola dokončená a je možné ju predobjednať. Hra bude debutovať 11. novembra.

Už len necelé 4 týždne a bude tu očakávaná Halo hra. The Master Chief Collection pozostáva zo 4 kompletných Halo hier a obsahuje tiež všetky doteraz vydané multiplayerové mapy (vrátane DLC pre konzoly a PC). Nechýbajú remaster hry Halo 2 s novými zvukovými efektmi a prepracovanými strihovými scenármi od štúdia Blur. Celá kolekcia obsahuje tiež nové revolučné užívateľské rozhranie.
 
 
Na hru si rezervujte značnú časť vášho úložiska. Hra už po inštalácii zaberie asi 45GB a ešte ju bude krátko po uvedení čakať ďalší update o veľkosti 20GB. Vývojári sú si vedomí veľkosťou hry no nechceli hráčov pripraviť o žiadne technické vymoženosti a zážitok.
 
Celosvetová premiéra Halo: The Master Chief Collection je naplánovaná na 11. november. Dostupnosť v niektorých krajinách sa môže však líšiť. Pre Európu platí dátum 12. november. Cena na Xbox One pre USA je stanovená na $59,99.
 
Zdroj: TS
 
Pridať nový komentár
TOPlist