Steve Ballmer zakáže hráčom LA Clippers používanie iPadov

Bývalý šéf Microsoftu nechce mať vo svojom tíme nikoho, kto používa Apple produkty.

Ballmer je vlastníkom basketbalového klubu NBA LA Clippers a najnovšie prikázal každému v tíme používať výhradne zariadenia s Windowsom. Jeho priam zanietenosť pre Microsoft ho dohnala k tomuto rozhodnutiu. Dokonca ani jeho rodina nemá povolené používanie iných zariadení okrem tých na ktorých beží Windows. Žiadny Android alebo iOS zariadenie u nich doma nenájdete. Tréner LA Clippers Doc Rivers sa Ballmera nesmelo spýtal, či naozaj príde každý o svoj iPad. Ballmerova odpoveď bola jasná...Áno.

Bývalý šéf Microsoftu bol na tomto poste 14 rokov a celkovo pracoval pre Microsoft 34 rokov, čo ho teda značne ovplyvnilo. LA Clippers kúpil za 2 miliardy dolárov a stal sa ich jediným vlastníkom. Jeho zanietenosť pre MS sa teda odrazí aj tam. Ballmer je individuálne najväčším akcionárom Microsoftu s podielom 15,3 miliardy dolárov. V tíme je len zopár hráčov, ktorí používajú produkty Apple. Nebude to teda radikálna zmena pre všetkých. Úplna obmena príde po skončení sezóny a Ballmer tak nebude radikálne a okamžite nútiť svojich hráčov k zmene.

Čo si myslíte o rozhodnutí bývalého CEO Microsoftu?

Zdroj: theregister.co.uk

Komentáre (1)
XPtheBEST
Tomu savravi demokracia a sloboda ktoru tak USA snazia kazdemu nanutit tak toto je fakt sila kazdy ma pravo pouzivat akekolvek zariadenie ake chce akoze mali by ho dat na sud za obmedzovanie osobnej slobody
Pridať nový komentár
TOPlist