Nová exkluzívna sociálna sieť výlučne pre bohatých

Ste bohatý a chcete sa pohybovať v kruhoch vám blízkych? Je tu pre vás sociálna sieť, kde nebude nikto s priemerným príjmom.

Sociálna sieť s názvom Netropolitan.club je miestom, kde sa bohatí ľudia môžu bez rušenia reklám a iných vonkajších vplyvov rozprávať a vymieňať príspevky tak ako na bežných sieťach. Facebook, Twitter a iné siete sú bezplatné a tu sa práve líši Netropolitan od iných. Za členstvo si pekne zaplatíte a to nasledovne: 6000 dolárov je registračný poplatok, ročný poplatok je 3000 dolárov, čo celkovo ročne vyjde na 9000 dolárov. Podľa dostupných informácii je sieť úplne bez reklám a nie je známe či poskytuje za toľké peniaze aj niečo iné.

Oficiálne vstúpila sieť na trh tento Utorok. Členstvo si môže zakúpiť každý kto dovŕšil 21 rokov a podmienkou každého člena je, že neprezradí identitu ostatných členov klubu. Zaujímavé je, že celá služba je nedostupná z verejného internetu a to vrátane vyhľadávačov. Všetky prenosy týkajúce sa siete sú šifrované. Zakladateľom je bývalý americký dirigent a skladateľ James Touchi-Peters z minnesotskej filharmónie.

Sám prehlásil, že cestovaním po svete ako dirigent a skladateľ si rýchlo uvedomil, že jeho život sa líši od bežných ľudí. Málo ľudí malo blízko k jeho životnému štýlu a záujmom. Rozhodol sa preto vytvoriť sociálnu sieť kde by podobných ľudí našiel. Hovorkyňa sociálnej siete zatiaľ odmietla prezradiť koľko členov už sieť má, no využívajú ju už niektorí vopred nahlásení ľudia, ktorí ju testujú. Na pláne sú aj aplikácie pre Android a iOS zariadenia.

Analytik spoločnosti Technology Business Research si nemyslí, že Netropolitan Club si nájde členov po celom svete. Odvoláva sa aj na to, že nevidí dôvod tak vysokých poplatkov, ktoré sú podľa neho neadekvátne k tomu čo sieť ponúka. Čo si myslíte o Netropolitan Club? Je jej existencia dlhodobo možná?

Zdroj: computerworld.com

Komentáre (6)
MQ
Analytik si nemysli....vysoke poplatky... Dnes, ked je sukromie velmi vynosny artikel, s ktorym sa obchoduje, je pravdepodobne, ze sa taka siet uchyti. Aninymita, neotravovanie verejnostou, nenazeranie verejnosti do sukromia.....to je to, po com tuzia slavni a bohati. Napriklad aj vdaka nedavnej afere ohladom uniknutych nahotiniek hereciek, otravnym paparazzi a pod. Ved keby nie, tak uz davno by zanikli kluby pre bohatych, kde maju vstup len clenovia a nimi pozvani ludia. A aha, tie kluby stale funguju a co je najlepsie, rozsiruju sa. O poplatkoch v takych kluboch sa nam ani nesniva. Podobne je to aj pri golfovych kluboch, tam su poplatky a pozvanky este exkluzivnejsie. Preto si myslim, ze to ma buducnost. Ma to len jednu podmienku, aby to rozbehol bohaty a velmi znamy clovek. Vyska poplatkov...pre ludi, ktorych sa to bude tykat, je to smiesna a zenedbatelna suma. Co vsetko za nu dostane, nikto nevie a nikto to nikomu zvonku asi ani nepovie. Tak nespekulujme. PS: V clanku mate chybu. Clenske je 3000$ a vstupny poplatok je 6000$ Ale to len v prvy rok. Nasledujuce roky uz platite len 3000$/rok clenske, bez vstupneho poplatku.
m2fizy
staci kim.com ? + ten moze dat vytazky z poplatkou poslat rovno na charitu.
Effe
Chalan bude mať dobrú maržu. Stránka postavená na WordPresse, téma za cca 50 Eur, primeraný hosting za pár šupov a ideme na to. Už len nájsť dostatok blbých čo sa za tie prachy na to dajú....
M1ch4l
a po par mesiacoch mu to niekto aj tak hackne :D
passco
Hahah ta cena :D Akoze stranka lacna 5 korunova typujem ze sa neunuval ani zmeniť farbu ani fonty :D
maklazard
Novinár zaplati 9000 a zarobi celý majetok :D bude pisat co napisu... Dobra robotka
Pridať nový komentár
TOPlist