Facebook plánuje spustiť vlastnú aplikáciu pre cielenejšie zdieľanie

 
Sociálna sieť údajne plánuje uviesť mobilnú aplikáciu Moments, ktorá umožní zdieľať príspevky iba s vybranou skupinou ľudí.

Portál TechCrunch tvrdí, Facebook plánuje zlepšiť zdieľanie príspevkov. Mnoho ľudí ma medzi priateľmi veľa ľudí a nie každú informáciu chce zdieľať so všetkými.  Práve tento problém ma vyriešiť samostatná aplikácia Moments. Tá umožní zdieľať príspevky s menšími skupinami ľudí. Najprv si užívateľ vytvorí skupiny ako napríklad "rodina" či "blízki priatelia" a následne bude pri príspevkoch vyberať, ktorým skupinám sa bude príspevok zobrazovať na Facebooku.
 
 
V súčasnosti tiež existuje možnosť ako filtrovať komu sa príspevky majú zobrazovať. Pri takomto príspevku sa zobrazí malá ikonka označujúca, že daný príspevok je viditelný iba niektorým ľuďom. Ktorí ľudia to však presne sú vie iba autor príspevku. Ide tiež o menej praktický spôsob, ktorý by Moments zjednodušil. V Moments na základe zoznamov s ľuďmi bude jasné, komu je príspevok určený.
 
Aplikácia dovolí zdieľať príspevky s vybranou skupinou jednoduchým kliknutím. Netreba teda zakaždým definovať zoznamy ľudí alebo vypisovať mena do skupinovej správy. Moments následne zobrazí príspevok na Facebooku a dá o tom vedieť upozornením ľudom, ktorým je príspevok určený.
 
Zatiaľ ide iba o špekulácie a nie je isté či Facebook skutočne uvoľní takúto aplikáciu.
 
Zdroj: theverge
 
Komentáre (1)
Qubo456
do pi** aj s celím fb a googlom ...
Pridať nový komentár
TOPlist