Logitech prináša klávesnicu pre skutočných hráčov

Logitech chce zabodovať novou klávesnicou G910 Orion Spark, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre hráčov. V obchodoch by sa mala objaviť koncom tohto roka.

Nová klávesnica by mala byť veľmi odolná. Týka sa to nielen jej tela, ale tiež tlačidiel Romer-G, ktoré majú výdrž až 70 miliónov stlačení. Dióda sa nachádza presne uprostred tlačidla. Výhodou je, že LED dokáže rovnomerne podsvietiť celú plochu tlačidla.

Farbu podsvietenia možno u každej klávesy meniť a namiešať si ľubovoľný odtieň z palety 16,8 miliónov farieb. Klávesnica je tiež vybavená držiakom pre smartfón.

Okrem tradičného rozloženia klávesnice bude k dispozícii aj ďalších deväť tlačidiel. Rozmery klávesnice sú 210 x 505 x 35,5 mm a používa klasické rozhranie USB 2.0.

Vďaka aplikácii Arx Control môže mobil slúžiť ako druhý displej, na ktorom sa počas hry zobrazujú rôzne dáta a štatistiky. Podľa informácií Logitechu má prísť klávesnica do obchodov už v novembri za cenu asi 180 eur. Klávesnica je tak určená skutočným nadšencom nielen funkciami ale aj cenou. 

Zdroj: Winfuture.de

Komentáre (3)
Trewis15
Nejde to video :)
Juraj R.
Toto ide: https://www.youtube.com/watch?v=G-JvxZEuj2s
passco
180 eur :(
Pridať nový komentár
TOPlist