GTA príde už čoskoro na next-gen konzoly, PC fanúšikovia musia stále čakať

 
Takmer po roku máme konečne oficiálny a pevný dátum, kedy dorazí očakávané GTA V na súčasné konzoly. Zástancovia hrania na PC však musia naďalej čakať a to až do roku 2015.

Bude to už takmer rok, čo hra Grand Theft Auto V dorazila na PlayStation 3 a Xbox 360. Sony a Microsoft však uviedli nové konzoly PlayStation 4 a Xbox One, na ktorých si užívatelia stále nemôžu zahrať GTA V. To sa však už čoskoro zmení. Rockstar Games konečne prezradili presný dátum od kedy bude GTA V dostupné aj pre súčasné herné konzoly - je ním 18. november 2014.
 
 
Je to dobrá správa pre jednu skupinu hráčov, no máme aj horšiu pre hráčov na tradičných stolných počítačoch. Tí si na vydanie GTA V musia počkať až do 27. januára 2015. Čakanie by však málo stať za to nakoľko hra na obe platformy prinesie početné technické vylepšenia ako je zvýšená vzdialenosť vykresľovania či textúry vo vysokom rozlíšení. Pribudnú tiež nové zbrane, vozidlá, činnosti, krajina, hustejšia doprava, pokročilé efekty poškodenia či počasia a široký výber z rádiových staníc.
 
 
Navyše, zákazníci ktorí si hru predobjednajú získajú bonus v podobe $1 milióna v hre. Plánujete si kúpiť GTA V pre konzoly či PC?
 
Zdroj: techspot
 
Komentáre (6)
DrStevko
pôvodne na Pc verziu som chcel čakať, ale rozhodol som že si kúpim PS4 konzolu už len zmeniť predobjednávku... :)
Eh
Prave to bolo ich cielom. Ja by som nezabudal na steam a modding.
DrStevko
nevadí mi to, vieš v obyvačke so ženou alebo na party pred telkou je predsa vačšia zábava konzola ako PC v izbe... :)
RACECAR!
No hrat konzolu so zenou je strasna zabava. Bud hram alebo nehram. 720p v 2014 je tiez zabava ale to uz vies :P
pahliak
Ľudia... všetko vyrieši HTPC, a na párty, pri telke, budeš mať PC. Výkon záleží už iba na tebe + hlučnosť !
Karolkm
O mesiac kupujem PS4 :)
Pridať nový komentár
TOPlist