Surface Pro 3 je vo Veľkej Británii beznádejne vypredaný

Vysoký dopyt zákazníkov alebo nedostatok skladových zásob? To je otázka, ktorú si aktuálne kladú pozorovatelia trhu vo Veľkej Británii. Nový tablet Surface Pro 3 od Microsoftu sa totiž na ostrove nedá takmer vôbec zohnať.

Hoci sa doteraz tabletom od Microsoftu príliš nedarilo, nový Surface Pro 3 konečne dosiahol úspech. Ako informoval Huffington Post (prostredníctvom WinBeta), od konca minulého týždňa je vo Veľkej Británii problém kúpiť tento tablet.

Microsoft poskytol pre Huffington Post vyhlásenie, v ktorom sa k danej veci vyjadril veľmi opatrne: „Spätná väzba ľudí bola pozitívna. Našim primárnym cieľom zostáva, aby sa Surface dostal do rúk všetkých produktívnych ľudí, ktorí chcú tablet zodpovedajúci ich špecifickým potrebám.“ Oficiálne čísla o predajoch však spoločnosť doteraz nezverejnila.

Zdroj: Winfuture.de

Komentáre (4)
Nihy
Je tu aspoň nejaká možnosť že bude Surface pro 3 dostupný aj na Slovensku v blízkej budúcnosti?
wallax
Mna tiez zaujima kedy a ako sa bude dat kupit Surface Pro 3 na Slovensku. Chcel som ho kupit z rakuska ale tam maju vlastnu klavesnicu (QWERTZ) a ak ho kupim z UK (ak vobec ho dostanem tam kupit) tak ma vyjde drahsie ako v rakusku. Tak poradte. Vdaka
sagittarius72
Ja som kúpil SP3 v Rakúsku a klávesnicu v Írsku. Takto ma to vyšlo drahšie o 4 €, čo pri celkovej cene nie je nič :). A keďže za dopravu sa neplatí, je to jediný náklad navyše.
Nihy
a akú záruku na to máš? a ako prebieha reklamácia , ak sa teda dá. A funguje produkt na Slovensku plnohodnotne? Ja sa len týchto vecí bojím, klávesnica je najmenej. Typujem že tento produkt sa nedostane tak ľahko na náš trh, kedže aj jeho predchodcovia k nám nedorazili.
Pridať nový komentár
TOPlist