HTC One (M8) for Windows predstavený

 
Predtuchy sa potvrdili a po dvoch rokoch prináša HTC na trh smartfón s Windows Phone s názvom „One (M8) for Windows“.

HTC One (M8) tak bude konečne dostupný nielen s Androidom ale aj s operačným systémom Windows Phone. Smartfóny sú na prvý pohľad rovnaké, no novší model prináša niekoľko vylepšení.
 
Nový One (M8) je prakticky dvojča svojho staršieho brata a to so všetkým čo k tomu patrí. Obal je tiež z kovu, ani displej či kamera sa nezmenili. Okrem operačného systému je jedinou novinkou interná pamäť s veľkosťou 32 GB namiesto pôvodných 16 GB.RAM má veľkosť 2GB a nechýba ani slot pre microSD kartu, batéria má kapacitu 2600 mAh, čiže ani tu sa nič nezmenilo. 
 
 
Cena nového One (M8) for Windows sa bude pohybovať na úrovni 600 dolárov. Zatiaľ si ho budú môcť kúpiť iba Američania u operátora Verizon. HTC sa vyjadrilo, že globálny predaj nie je vylúčený, ale závisí od toho, ako sa bude nový model predávať vo Verizone.
 
Zdroj: golem.de
 
Komentáre (5)
Broslowski
Toto bude MASAKER!
Serpantes
Zeby som uz vymenil svoje HTC HD2, ktore doteraz nemalo konkurenciu?
sh4d0wko
dizajn pekný ako je to vždy pri HTC, HW tiež obstojný, OS super ALE HTC + WP aktuálne nič moc, viď HTC 8S a ich podpora - žiadny 8.1, žiadny Update 1 ani nebudú, pri tom je to HW rovnako ako L520 ktorá tieto updaty dostane.. Ďalej HTC 8X do dnes nedostalo 8.1, Europske HTC 8X nemajú do dnes CORTANU A TO ANI PRI DP!!! O Update 1 ani nehovorím, + fixovanie HTC appiek pri DP im asi nič nehovorí, kedže HTC má pár aplikácií na WP a ani tie nejdú poriadne na DP, nehovorím o tom aké super vecičky majú Nokie. HTC mám rád, hlavne dizajnovo, ale ten ich support pri WP je nahouvno, aktuálne mám 8X ale každému odporúčam zobrať Nokiu.
Toman
zvratenost.... ako ked v porne ucinkuje cernoch sex z eskimackou...
jk2
Kto chce ísť od Androidu, pre toho výborná voľba. Telefón špičkový a OS zaujímavý. Nech sa nám to trošku premieša a nefičí všetko len na Androide :-).
Pridať nový komentár
TOPlist