Nový trailer k filmu Interstellar

Nová upútavka na najočakávanejší vedecko fantastický film tohto roku je tu.

O filme Interstellar sme obšírnejšie písali už v máji. Tentoraz nás režisér  Christopher Nolan necháva zazrieť viac vesmírných scén vrátane tých za červiou dierou. Nedávno sa objavila aj oficiálna web stránka filmu

Interstellar dorazí do slovenských kín 6. novembra 2014.



Komentáre (3)
passco
Vyzera to dosť oničom :D
MQ
Tymto medialnym obkecavackam uz pekne dlho neverim ani to, ze maju taky nazov, aky maju. Interstellar pre mna zhasol v momente, ako som uvidel "hlavneho" hrdinu. Toho herca bytostne neznasam (nic osobne, len mi je totalne nesympaticky a preto berte moj komentar s rezervou). Pripada mi to take medialne masirovanie, ako pri Prometheovi od Ridleyho Scotta. Bombasticke vykriky o tom, ako sa bude rozoberat zrod votrelca a cela saga okolo neho.... Co sme dostali? Velmi podpriemerny film, ktory prepadol vo vsetkych kritikach. (3 mesiace po premiere sa predavali DVD v tescu za par eciek) A to takym sposobom, ze velkohube reci o dalsich dvoch castiach, sa akosi stratili v nekonecne a pochybujem, ze ich v dohladnej dobe uvidime. Pochybujem aj o tom, ci sa ich Ridley takym "rychlym" tempom vyroby, vobec dozije. ;-) Preto sa pri takychto filmovych "nadejach" drzim pri zemi. Budem rad, ked to prijemne prekvapi, ale ked to zhori, tak nebudem zbytocne sklamany.
passco
Mna len mrzí, že je kopa dobrých filmov z EU a Azie a tie sa vôbec tak nemedializujú ako tieto trapne demokraticko-propagandistické USA "..." !
Pridať nový komentár
TOPlist