Nový headset Genius HS-970BT pripojí až 2 zariadenia naraz

 
Spoločnosť Genius uvádza na trh bezdrôtový Bluetooth headset HS-970BT, ktorý umožni počúvať hudbu či telefonovať a dovoľuje pripojiť 2 zariadenia súčasne.

V čom spočíva význam pripojenia dvoch zariadení naraz cez Bluetooth? Napríklad v tom, že zatiaľ čo počúvate z jedného zariadenia hudbu, môžete byť cez Bluetooth pripojený k mobilnému telefónu a byť tak pripravený prijať telefonát čo je pohodlnejšie aj vďaka zabudovanému mikrofónu.
 
 
Pre kvalitnejšie počúvanie hudby poslúžia uzavreté mušle a technológia Bluetooth 4.0 využívajúca kodek aptX. Okrem Bluetooth konektivity disponuje headset aj technológiou NFC. Po spárovaní zariadení prostredníctvom NFC je možné prepínať medzi pesničkami či meniť úroveň hlasitosti pomocou ovládania na pravom slúchadle. Odpadá tak nutnosť vstať a ovládať piesne na počítači či smartfóne.
 
 
Hoci slúchadla vyzerajú robustne je možné pohodlne ich nosiť so sebou aj na cestách. Dajú sa totiž zložiť a keďže nie každé zariadenie disponuje funkciou Bluetooth či NFC, umožňujú prepojenie line in pomocou tradičného 3,5mm konektora. Výrobca pribaľuje aj USB nabíjací kábel. Odporúčaná cena je stanovená na 40€ s DPH.
 
Zdroj: TS Genius
 
Pridať nový komentár
TOPlist