Osviežte sa Breeze Color ventilátormi od Arctic

 
Arctic Breeze Color ventilátory prichádzajú vo viacerých farbách aby spríjemnili horúce letné dni strávené pri počítačoch.

Švajčiarska spoločnosť Arctic je známa výrobou chladení pre komponenty no Breeze Color ventilátory sú určené pre schladenie užívateľov. Ventilátory pripomínajúce kvetiny sú vysoké 186mm, vážia 265g a disponujú siedmimi lopatkami s priemerom 92mm, ktoré sú schopné točiť sa v rozmedzí od 800 po 1800RPM. Ich otáčky sa dajú regulovať pomocou regulátora na stojane ventilátora.
 
 
Noha na ktorej drží samotná vrtuľa je flexibilná a tak si ju môže každý ohnúť a prispôsobiť podľa potreby. 
 
 
Ventilátory si vystačia s napájaním z USB portu a pre tento účel majú 1,8m dlhý USB kábel. Ventilátory Breeze Color budú dostupné v bielej, modrej, červenej, striebornej, čiernej a fialovej farbe. v limitovanom počte však budú dostupné aj Rasta Breeze a UK Breeze. Odporúčaná cena je stanovená na 16,99€ vrátane DPH.
 
 
Zdroj:  TS Arctic
 
Komentáre (2)
lepermessiah
no ak su tie ventilatory tak kvalitne ako to co mam doma, tak mozu byt aj pozlatene a budu stat za *** :)
m2fizy
Jeden mam doma/v praci cca uz pekne 4 roky ... zapinam ho dost casto (kedze mam v kancli pomerne horuco) a zatial nebol s nim ziaden problem ... ani s vetrakom a to ide pomaly nonstop na plne otacky (sporadicky uberiem). Naviac "moja verzia" ma dokonca "vyklikovaci" vetrak ... resp ten vetrak sa mi podarilo celkom jednoducho vykliknut a osadit tak vetrak z 12cm ... jedinou nevyhodou potom ale je ... ze BREEZE ma opacne otocene lopatky na rotore ... a teda ked tam osadite "ventilatorovy" rotor ... musite Breeze otocit pretoze zacne fukat naopak (resp. dozadu). A este dodam ze pri osadeni 12cm rotorom zacinaju pri najvyssich otackach mierne vybracie. Inac ale spoko ... len ma mrzi ze nemaju aj verziu s 12cm vetrakom ... to by bol predajny hit.
Pridať nový komentár
TOPlist