Expresne rýchla prenosná nabíjačka batérií

Tejto prenosnej nabíjačke stačí len 15 minút nabíjania na to, aby dokázala naplno nabiť štandardnú batériu pre smartfón.

Externé nabíjačky telefónov sa stali už takmer bežnou výbavou horolezcov, turistov ale aj bežných ľudí čo často cestujú. Nie vždy je k dispozícii elektrická zásuvka a tu sa k slovu dostávajú práve prenosné nabíjačky. Týto šikovní pomocníci nám nabijú naše elektronické zariadenia na počkanie. V ponuke je ich mnoho. Výrobca Unu Electronics prispel do ponuky svojimi dvomi novinkami.

Bežné prenosné nabíjačky potrebujú aj niekoľko hodín na to, aby sa nabili a dokázali plne nabiť batériu. Týmto dvom modelom od Unu Electronics stačí len 15 minút nabíjania na to, aby boli schopné plne nabiť štandardnú batériu pre smartfón. Vyšší model s kapacitou 10 000 mAh vás vyjde na 99,99 dolárov. Plne sa nabije za 95 minút a dokáže nabiť až 4 bežné batérie, alebo jednu väčšiu pre tablet.

Lacnejší model má kapacitu 3000 mAh a doplna sa nabiť mu trvá len pol hodiny. Je takmer o polovicu menší a postačí aj menej náročným užívateľom. Spoločnosť uvádza, že Ultrapak sa dokáže nabíjať až 8x rýchlejšie ako klasické prenosné nabíjačky a to pomocou technológie Ultra-X Fast-Charging. Výrobca mal najprv v ponuke lacnejši model, ale kvôli vysokému dopytu pridal vyššie spomínaný 10 000 mAh model, ktorý bude dostupný od 15. augusta.

Zdroj: techspot.com

Komentáre (5)
vecnyyoptimista
Hoši - máte problém z prekladačom - či z inteligenciou? Žiadna batéria žiadneho mobilu sa nenabije za 15 minút - explodovala by omnoho skôr. To TÁ NABÍJAČKA dokáže nabiť svoju batériu za 15 minút na 20% kapacity - naplno sa aj ona nabíja hodinu a pol. (Staré "letecké" NICD akumulátory sa skutočne dali nabiť aj za pol hodinu, no lítiové naozaj nehrozí, páni)
F242
...
lacikaboss
Ano, mas pravdu. Toto nenabije telefon za 15min., ale seba. Uvadzaju ale, ze za 15min. sa nabije na 100% kapacity. (chce to recenziu) a obsiahnute baterie su Li-poly.
AmOK
Jj, keby si "prekladatel" clanku aspon okrem ceny, precital aj technicke parametre, tak by nepisal BLUDY! http://www.myunu.com/ultrapak-tour-battery-pack.html Bateria v NABIJACKE prijme kapacitu 2000 mAh (66%) za 15 minut pripojenia k el. sieti a za 95 minut sa nabije na plnu kapacitu. http://www.myunu.com/media/wysiwyg/products/ultrapack/ultra-x_graph2.png Samotna nabijacka dobija zariadenie (telefon a pod...) standardne dlhu dobu, teda rovnako dlho ako originalna, sietova nabijacka od vyrobcu. Marketing a ludska blbost nepozna hranic... "Understand the charging The fastest way to replenish a battery pack equipped with Ultra-X is to charge up to approximately a 70% charged capacity; this ensures the quickest charging time in the shortest amount of time. Charging the final 30% takes approximately the same amount of time as the first 70% due to a necessary decrease in charging current to help top-off the battery cells. It's somewhat like turning down a faucet in order to fill a glass of water to the top without spilling. That is why Ultrapak Go collects 2000mAh (~70%) in 15 minutes, but takes 30 minutes to reach 3000mAh (100%)."
passco
Načo mi je taká hlúposť, keď mam normalnu nabíjačku .. dvojitá robota
Pridať nový komentár
TOPlist