4K zakrivená televízia od Samsungu ide do predaja - za $120 000

 
Za túto sumu si odnesiete veľkú, 105-palcovú, televíziu s UltraHD rozlíšením a zakrivením displejom.

Obrovský LED LCD televízor Samsung UN105S9W zažil svoju premiéru ešte v januári na CES. Hoci Samsung televíziu prezentuje ako 4K či UltraHD, nie je to celkom presné. Obrazovka má totiž pomer strán 21:9 a poskytuje rozlíšenie 5120 x 2160px (štandardné 4K má 3840x2160px resp. 4096x2160px). Pri prehrávaní 4K obsahu tak budú po bokoch čierne pásy.
 
 
V cene $120 000 je okrem samotného televízora zahrnutá aj služba Samsung Elite Service. Pod týmto pojmom sa skrýva osobná asistencia priamo od Samsungu. To znamená, že po zakúpení tohto televízora k vám osobne príde zamestnanec Samsungu a pomôže vám správne nainštalovať televíziu a optimálne nastaviť obraz. 105" monštrum môže byť zavesené aj na stenu avšak musíte si priplatiť za dodatočný držiak na stenu ktorého cena je neznáma. Vzhľadom k cene samotného televízora to však zrejme problém nebude.
 
Ide samozrejme o smart TV takže televízor v sebe bude mať predinštalované aplikácie a nebude problém pomocou neho surfovať Internetom. Obrazovku je pre tento účel možné rozdeliť až na 4 menšie obdĺžniky kde v niektorých môžete sledovať televíziu a v iných prezerať webové stránky. Samsung tento televízor nebude vyrábať sériovo ale iba na objednávky. Predobjednávky začnú niekedy tento týždeň.
 
Komentáre (7)
DrStevko
berem dva za tú cenu... :D
s
Nieco na styl plaziem za 350 000 skk ktora po 10tich rokoch ma hodnotu nula. Aj toto bude bezna realita.. o par rokov :) A celkom sa na nu tesim !
passco
Uplne idealne pre nejakeho kožmejkera, ktorý chce mať niečo čo si bežná socka nemôže dovoliť :)
mariannn
zakrivene obrazovky su spat.... uz aby som zomrel..................
peter.t
kožmejkera spominas kto ma to vola ja uz mam tu telku na hajzli na plafone
XiPES
V dnesnej dobe je 4K na hQvnQ, kedze povacsinou mame iba sd visielanie...
mino6
Ako vravíš, 90% vysielaných programov je v SD 4:3 a niekto si kúpi takúto opachu, to musí byť riadny magor...
Pridať nový komentár
TOPlist